Īstermiņa kredīts ar sabojātu vēsturi

Ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi ir kredīti, kas tiek piešķirti personām ar sabojātu kredītvēsturi. Sabojāt kredītvēsturi nav grūti – tas var būt kavēts kredīta maksājums, tas var būt laikā nenomaksāts rēķins par komunālajiem rēķiniem, tajā skaitā, par elektrību vai gāzi, tas var būt laicīgi nenomaksāts rēķins par mobilajiem pakalpojumiem,  u.t.t. Nekas traks, taču pietiekoši, lai cilvēks tiktu iekļauts parādnieku reģistrā, tādējādi – liedzot atkārtoti izmantot aizdevēju kredītu pakalpojumus.

priecīgi cilvēki

Parasti – parādnieku reģistri netiek dzēsti, lai banku un nebanku iestādes spētu redzēt un izvērtēt klientu vēsturi un uzticību, lai droši spētu sniegt savus pakalpojumus.
Ir kredītiestādes, kas saprotošas un pretimnākošas, kuras zina, ka cilvēks šādos reģistros var nonākt arī savas nolaidības dēļ, nevis maksātnespējas pēc.

Gadījumā, kad nepieciešams aizņemties, bet Jūsu kredītvēsture ir sabojāta, neatmetat ar roku, jo ir kredīta iestādes, kas spēs Jums palīdzēt, lai atrisinātu Jūsu radušos situāciju.

Ātrais kredīts var tikt piešķirts bez ķīlas, galvotāja, izziņas no darba vietas, bet nenoliedzami, ka katrs klients tiek vērtēts individuāli. Tiks izvērtēts, cik ļoti ir sabojāta Jūsu kredītvēsture – vai joprojām ir kavēti maksājumi , parādi (ja ir – kādā apjomā), esošas kredītsaistības, vai arī tas ir bijis nenomaksāts rēķins par gāzi, kurš jau sen ir apmaksāts.
Ir gadījumi, kad kredīts tiek piešķirts arī ar ļoti sabojātu kredītvēsturi un esošām saistībām.
Bet tajā pašā laikā, visvieglāk aizdevumu būs iespējams saņemt, ja to ņemsiet ar galvotāju vai pretim liksiet īpašuma ķīlu, vai elementārākais, uzrādīsiet izziņu no darba vietas vai jebkādus  oficiālus izrakstus par saviem ienākumiem, tādējādi aizdevējam nerādīsies šaubas par Jūsu maksātspēju nākotnē.

Ātro kredītu ar sliktu kredītvesturi – aizņemties varat ļoti ātri un ērti, tik pat ērta arī aizdevuma atmaksa. Aizņemoties ātros kredītus ar sliktu kredītvēsturi Jūs iegūsiet iespēju pirmo kredītu aizņemties bez maksas, bet kļūstot par pastāvīgu klientu, iegūsiet pastāvīgus īpašos piedāvājumus. Saņemto aizdevumu varat izmantot pēc Jūsu brīvas gribas, pilnīgi konfidenciāli. Kā arī – kredītu varat atmaksāt jebkurā mirklī, bez jebkādiem soda procentiem.

Ātro kredītu ar sliktu kredītvēsturi varat aizņemties, ja esat vismaz 18 gadus vecs Latvijas pastāvīgs iedzīvotājas ar jebkādiem pierādāmiem ienākumiem, kā arī Jums ir mobilā tālruņa numurs un bankas konts kādā no Latvijas bankām.

Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas spējas atmaksāt kredītu, jo jebkurš aizdevums ir finansiālās saistības!

http://atrielv.blogspot.com/2016/05/par-atrajiem-kreditiem-ar-sliktu.html

http://apollo.tvnet.lv/blogs/raksts/par-atrajiem-kreditiem-ar-sliktu-kreditvesturi/729443

http://kredituapvienosana.soup.io/tag/%C4%81trie%20kred%C4%ABti%20ar%20sliktu%20kred%C4%ABtv%C4%93sturi

http://atrie.weebly.com/blog/par-atrajiem-kreditiem-ar-negativu-kreditvesturi

http://www.draugiem.lv/atrielv/news/atrie-krediti-ar-negativu-kreditvesturi

 

glābj

 

Leave a comment